Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

H ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ....... ΖΟΜΠΙ


H ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ....... ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

του Μιχάλη Ανδρεάκου






Εκεί που οι περισσότεροι νομίζαμε ότι η Ελληνική κοινωνία, είναι πλήρως χειραγωγούμενη και κατευθυνόμενη, από τα συστημικά ΜΜΕ, τα διαπλεκόμενα κόμματα της ευρωκρατίας, έρχεται το δημοψήφισμα και με βροντερό τρόπο, μας επισημαίνει τις υπόγειες διεργασίες που συντελούταν καιρό τώρα μέσα στα σπλάχνα της. Ο λαός ξεπερνώντας τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις απειλές που καθημερινά εισέπραττε, απάντησε με ένατεράστιο ΟΧΙ προς πάσα κατεύθυνση.

Οι βιαστές του λαού μας, πριν το δημοψήφισμα, διατυμπάνιζαν με στεντόρειους τόνους πως όποιος ψηφίσει ΟΧΙ,ψηφίζει ΟΧΙ στο Ευρώ και στην ΕΕ. Με αυτό το σύνθημα ξυπνούσαν και με αυτό κοιμόντουσαν. Σαμαράς, Βενιζέλος, Θεοδωράκης (ο Σταύρος), Γεννηματά (η Φώφη), συνεπικουρούμενοι από Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες, Μπάμπηδες, Πρωτοσάλτηδες και όλο τον εσμό των καλοπληρωμένων παπαγάλων των μεγαλοεργολάβων, τιτίβιζαν νυχθημερόν το  διακύβευμα του δημοψηφίσματος. Την απάντηση την πήραν το βράδυ της 5 Ιούλη και ως δια μαγείας με ένα απύθμενο θράσος που προσβάλει και την στοιχειώδη λογική και σοβαρότητα, ερμήνευσαν όλοι μαζί το ΟΧΙ, σανΟΧΙ στη ρήξη, ΝΑΙ στο Ευρώ και στην ΕΕ.Με αποκορύφωμα τις προσβλητικές δηλώσεις - απειλές του Μειμαράκη που στο παραλήρημά του, αφήνει υπόνοιες γιαπραξικοπηματικές δράσειςκαι ενέργειες από τηναστική τάξη ( τον όρο ο ίδιος τον επικαλέστηκε). Από που άντλησαν το θράσος τους όλοι οι Μειμαραθεοδωρογεννηματάδες και εκεί που ο λαός μας τους έστειλε στα Τάρταρα, αυτοί νεκραναστήθηκαν και απειλούν το λαό μας με πραξικοματικού τύπου ενέργειες, επειδή τόλμησε να αντισταθεί στα σχέδιά τους;

Πρωτεργάτης την νεκρανάστασής τους και καταλύτης αυτής της κατάπτυστης πρακτικής, δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που παίρνοντας το περήφανοΟΧΙ του λαού μας, και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, το διερμήνευσε και ο ίδιος μαζί με τους προαναφερθέντες, σανΟΧΙστη ρήξη καιΝΑΙ στην συμφωνία (υποταγή).
Η κοινωνία όμως δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα της. Αυτό που έδειξε για δεύτερη φορά, είναι ότι βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από τις ηγεσίες. Και θα αντιδράσει. Να είναι σίγουροι γι αυτό ,ΟΛΟΙ, όσοι μηχανεύονται λύσεις χωρίς αυτήν και ενάντιά της. Και να θυμήσουμε και κάτι που σκόπιμα μερικοί το ξεχνάνε. Το τελευταίο “αριστερό” κόμμα, που στήριξε και ψήφισε μνημόνια, βρίσκεται τώρα στο 0,49%.

Τελειώνοντας για να μην κουράζω, θα δανειστώ, την κινέζικη παροιμία, που με αυτήν κλείνει το άρθρο του ο συναγωνιστής Ζαφείρης : “αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα”.

Υ.Γ.  Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το πολιτικό κενό (πολιτικός φορέας ξεκάθαρα απέναντι στο Ευρώ και την ΕΕ, μεμεταβατικό πρόγραμμα δράσης) μεγαλώνει και ζητάει επιτακτικά έκφραση και στην βουλή και στα ΜΜΕ (ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ HΔΗ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου